Telefon

0753200040

Email

office@masajderelaxare.ro

Miercuri-Duminica: 08:00-21:00

Adresa: Suceava, Str. Traian Taranu, Nr 34A

Momentele de răsfăț sunt acele clipe în care ne permitem să uităm câteva ore de toată agitația din jur, precum și de responsabilitățile zilnice pentru a ne bucura pe deplin de relaxare. Îndeosebi în sezonul cald mintea parcă ne zboară din ce în ce mai des la zilele de vacanță. De aceea, am creat o gamă de ritualuri special pentru cei care își doresc să se bucure de o mică escapadă relaxantă chiar în Suceava.

Fiecare Ritual de relaxare este gândit astfel încât să creeze momentul potrivit în care relaxarea corpului să se armonizeze cu sunetele liniștitoare și miresmele aromate, pentru ca tu să experimentezi pe deplin revigorarea minții, a trupului și a sufletului. Am ales cu grijă și atenție cele mai bune produse precum cremele și uleiurile speciale, pentru a te bucura de miresme minunate ce te poartă într-o adevărată călătorie.

1.HOT STONE FULL BODY RITUAL

Acest Ritual, precum o adevărată experiență de relaxare, începe prin curățarea și hidratarea în profunzime a pielii, continuându-se cu detensionarea și relaxarea musculaturii oferită de binecunoscutul Masaj cu Pietre Vulcanice. Acest tip de Masaj este o încântare datorită pietrelor vulcanice fierbinți ce sunt aplicate de către terapeut pe punctele sensibile, căldura acestora răspândindu-se subtil în întregul corp, lăsând astfel loc stării de relaxare profundă.

2.SUMMER ENERGIZING RITUAL

Un ritual întru totul revigorant ce devine alegerea perfectă în zilele calde de vară. O adevărată experiență fructata ce începe prin aplicarea exfoliantului a cărui particule vor îndepărta profund, dar delicat, toate impuritățile, lăsând pielea moale și catifelată. Al doilea pas constă în aplicarea cremei pentru o hidratare corespunzătoare și înmiresmată a pielii. Momentul de profundă relaxare este completat de Masajul realizat cu Uleiul ce conține 4 uleiuri botanice prețioase.

3.ROYAL FEET RITUAL

Un răsfăț sublim al picioarelor oferit de exfolierea prin mișcări delicate, dar ferme, cu Scrub-ul cu extract de Migdale, urmată de Reflexoterapia, ce constă în masajul tălpilor și a gambelor cu cremă Mentolată. Întreaga experiență se încheie cu împachetarea picioarelor în prosoape calde, ce are menirea de a lăsa pielea netedă și catifelată, în timp ce o învăluite într-un miros sublim de prospețime.

Vă așteptăm cu drag să încercați Ritualurile noastre de Relaxare!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *