Telefon

0753200040

Email

office@masajderelaxare.ro

Miercuri-Duminica: 08:00-21:00

Adresa: Suceava, Str. Traian Taranu, Nr 34A

Ceva mai reconfortant la sfârșit de zi încărcată decât un masaj nu există pe lumea asta. Poate doar un somn lung și odihnitor. Dar și acesta poate fi obținut mai ușor de pe urma unei ședințe specializate de masaj la salon. Relaxarea care este promisă într-un salon nu se referă doar la mișcările din mâini îndreptate asupra spatelui unei persoane. Este mult mai mult decât atât iar masajul balinez cu beneficiile sale este întruchiparea perfectă a tehnicilor specializate efectuate de către maseuri pricepuți.

Masajul balinez – una dintre vedetele serviciilor noastre de la Salon Andromeda din Suceava

Știi oare ce este un masaj balinez și care este tehnica lui mai exact? Crezi poate că e vorba de o ședință oarecare în care spatele, picioarele sau brațele îți sunt masate și cam atât. Ei bine, te înșeli. Masajul balinez reprezintă un amalgam de culturi și tradiții, trecute din generație în generație, care nu are neapărat legătură doar cu denumirea pe care o are. 

Clientul unui salon de masaj din ziua de azi este răsfățat cu o varietate de terapii din care poate alege. Dar la noi, la salonul Andromeda din Suceava, vedeta dintre toate serviciile pe care le oferim cu încântare clienților noștri, este masajul balinez. Diferența dintre acest gen de relaxare și altele constă în filosofia din spatele ei, dar și intensitatea presiunii aplicate și tehnicile care sunt utilizate. 

Una dintre cele mai populare terapii de la salonul nostru este masajul balinez  – a cărui tehnică specială le întrece pe toate prin beneficiile oferite și senzația de bine general de după. Acest gen de masaj combină mai multe tipuri de terapii, cum ar fi presopunctura, rularea pielii, frecarea acesteia, dar și o combinație de atingeri ferme și blânde sau ciupituri care vor pune numaidecât sângele în mișcare. 

La ce te poți aștepta ca beneficii de la o sesiune holistică de masaj balinez – adevărate minuni pentru corp, minte și spirit

La noi la salon nu există pentru un masaj balinez beneficii la fel. Depinde extrem de mult de la client la client, de la maseuza la maseuza. Tehnica de răsfăț, care odată încercată nu va mai fi uitată, se folosește de diferite proprietăți – de la terapie manuală până la aromaterapie. Aplicarea de uleiuri esențiale naturale are un rol crucial în obținerea de momente în care pur și simplu te vei simți de pe altă planetă, liber și ușor, fără griji și durere.

Masajul balinez efectuat de către terapeutele noastre experimentate, cu mână ușoară și fină, se va axa pe energia vitală Qi a corpului tău. Acest concept este împrumutat din tradiția culturii chineze și se referă la punctele energetice ale corpului tău care pot fi stimulate prin intermediul unui masaj care va reechilibra întregul organism, în mod holistic. 

Terapeuta va folosi diferite tehnici pentru a-ți oferi experiența de masaj balinez pe care o meriți. Mișcările de stretching, de presopunctură și de reflexoterapie vor fi executate asupra corpului și mușchilor tăi pentru ca aceștia să fie stimulați și puși la treabă. 

Un masaj balinez durează circa 60 de minute. Principalul obiectiv al maseuzei este de a-ți oferi o stare de bine generală. Iar aceasta se va reflecta asupra ta multă vreme după ce vei fi ieșit de la salon. Stimularea efectuată asupra corpului tău va îmbunătăți circulația sângelui și va ajuta la oxigenarea întregului organism. 

Lasă-te purtat pe culmi de bine și răsfăț senzorial la o sesiune de masaj la salonul Andromeda în Suceava. Programează-te acum!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *