Telefon

0753200040

Email

office@masajderelaxare.ro

Miercuri-Duminica: 08:00-21:00

Adresa: Suceava, Str. Traian Taranu, Nr 34A

Esti gata de o noua experienta senzoriala care sa te relaxeze in profunzime? Te invitam la salonul Andromeda din Suceava, locul in care vei descoperi magia masajului Balinez chiar si cand nu te afli in Bali. Imagineaza-ti doar cum tensiunea se topeste sub degetele maiestrite ale maseuzelor noastre calificate. 

Starea de bine este un confort de care trebuie sa beneficieze fiecare dintre noi. Atunci cand viata profesionala si viata personala impun provocari, vino la un masaj Balinez in Suceava si pune-ti ordine in ganduri. Vei reusi sa obtii un echilibru optim intre spirit, creier si inima – ideal pentru un sine mai relaxat si mai binedispus. 

Prin caldura pe care o vei simti in fiecare membru al corpului, prin miscari fluide si manevre atent executate, rezultatele nu se vor simti doar la suprafata, ci si la interior si chiar in minte. 

La salonul nostru de masaj, Andromeda din Suceava, te vei simti ca intr-un sanctuar de liniste si pace

Oaza de liniste perfecta este la noi, iar masajul Balinez – vedeta dintre serviciile noastre – te va purta printr-o calatorie senzoriala. Originar din Indonezia, masajul Balinez reprezinta o traditie milenara care combina tehnici de presiune si stretching, pentru a disipa energia negativa din corp. Totul pentru a-ti oferi momente zen.

De ce sa alegi masajul Balinez la Salonul Adromeda din Suceava? Pentru a obtine: 

  • Relaxare produnda si stres diminuat.
  • Circulatie sanguina imbunatatita si flexibilitate mai buna.
  • Chakre echilibrate si energie sporita.
  • Diminuarea durerilor musculare si articulare.
  • Somn imbunatatit.

Ambianta linistita, cu muzica chill pe fundal si arome placute cu care iti va fi invaluit intregul corp te vor absorbi intr-o lume paradiziaca. Te invitam sa faci ceva special pentru tine – o programare la o sesiune de masaj Balinez! Te asteptam!ă a relaxării profunde în inima orașului.