Telefon

0753200040

Email

office@masajderelaxare.ro

Miercuri-Duminica: 08:00-21:00

Adresa: Suceava, Str. Traian Taranu, Nr 34A

Ce inseamna VIP in conceptia ta? O persoana, un loc sau o stare? Ei bine, la salonul de masaj Andromeda din Suceava termenul se refera la masajul de relaxare VIP, masaj efectuat de catre maseuze pricepute si experimentate. Asa cum ii spune si numele, o astfel de terapie de rasfat total, este dedicata celor care doresc sa se simta speciali si rasfatati. 

Odata ajuns in incinta salonului, dupa ce iti vei fi facut o programare in prealabil, vei fi invitat sa pasesti in jacuzzi, pentru ca apa calda si spumata sa-si faca magia asupra corpului si simturilor tale. In tot acest timp, vei putea sa servesti delicatese, care sa insoteasca perfect momentul sublim. Ce zici de un pahar de vin fin rosu sau de un cocktail rafinat care sa te faca sa te simti ca la spa, intr-o zi din concediu?

Ce urmeaza dupa terapia cu apa din jacuzzi? Un masaj VIP fenomenal, doar pentru tine!

Dupa ce apa te va umple de o energie si de o pofta de viata nebuna, vei trece la un VIP masaj – gandit pentru a completa experienta de lux. Chiar daca in restul timpului nici nu visezi la asemenea conditii si rasfat doar pentru tine, considera ca esti o personalitate timp de o zi si ofera-ti bucuria aceasta inegalabila. 

Nu ai nevoie de mai mult de o ora pentru ca tu sa devii o persoana cu totul schimbata. In urma unui masaj VIP la salonul Andromeda din Suceava vei simti ca poti muta si muntii din loc si vei avea motivatia necesara pentru a face schimbarile necesare in viata ta. 

Venind la noi ca sa primesti un masaj de relaxare, totul se va schimba in viata ta – fizic, psihic si emotional! Suna si nu ezita sa te programezi cat mai repede!